Meer klanten door linkbuilding

Vorig jaar vierde ons Christelijk Gereformeerd koor in Hommerts haar honderdjarig bestaan. Wij zijn hier natuurlijk apetrots op, temeer omdat wij een van de weinige koren zijn die nog overgebleven zijn want waar vroeger de provincie bezaaid was met verschillende koren zijn er tegenwoordig nog maar enkele over. Ons koor is daar een van. Ik kan u gerust vertellen dat ook wij te maken hebben met de teruglopende bezoekersaantallen en onze cd-verkoop heeft zijn gloriedagen helaas ook achter zich liggen. Dit vroeg dus om verandering en dat hebben wij weten te realiseren aan de hand een prachtige website. Hiervoor hebben wij de hulp ingeroepen van Webton, een bedrijf waar enkel experts werken als het gaat om de wondere wereld van het internet. Hij adviseerde ons om in te zetten op linkbuilding. Ik had nog nooit van linkbuilding gehoord en vroeg dan ook meteen: ‘wat is linkbuilding?’ Voor de medewerkers van Webton was dit gelukkig geen onbekend fenomeen, zij hielpen met regelmaat klanten die nog nooit van linkbuilding hadden gehoord. Gelukkig konden zij mij heel duidelijk en op een kort maar krachtige manier uitleggen wat linkbuilding was en zo kon ik weer wat hedendaagse kennis aan mijn algemene kennis toevoegen. In het onderstaande wil ik u graag vertellen over mijn ervaringen over zowel de service van Webton, alsook over de website die zij voor ons gemaakt hebben en hoe wij hebben weten te profiteren van linkbuilding. Ik kan u nu alvast verklappen dat wij uitermate tevreden zijn over alles wat dit bedrijf ons geboden heeft en wij kunnen dan ook iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij voelden ons werkelijk alsof wij de koning waren, zo goed werden wij door de aardige werknemers van deze firma behandeld. In het onderstaande zal ik daar uitgebreid verslag van doen.

Linkbuilding werkt altijd

Zoals ik al zei, onze concerten werden door lang zoveel bezoekers niet meer bezocht als dat dat vroeger het geval was. Daarop hebben wij dan ook besloten te gaan investeren in onze naamsbekendheid want aan de kwaliteit van onze muziek lag het zeer zeker niet. Wij hebben Webton gevraagd om een mooie, maar eenvoudige website voor ons in elkaar te flansen. Dat was in een mum van tijd gerealiseerd en over het resultaat waren wij uitermate tevreden. Maar, zo werd ons verteld, wij moesten ook zeker aandacht schenken aan linkbuilding. Linkbuilding is namelijk de manier om bezoekers naar je website te leiden. In het kort kun je zeggen dat linkbuilding de weg is die mensen naar jouw winkeltje leidt. Als we het zo formuleren begrijpt u waarschijnlijk wel waarom linkbuilding zo belangrijk is, wat is een winkel namelijk zonder klanten? Het antwoord hoeven wij hier natuurlijk niet te geven omdat dat u natuurlijk al lang duidelijk is. Dit betekent dus dat een webpagina niet zonder linkbuilding kan. Wij zijn dan ook erg blij dat wij op dit in eerste instantie geheel onbekende fenomeen werden gewezen want anders hadden wij niet verslag kunnen doen van ons succesverhaal simpelweg omdat het dan geen succes was geworden. Dat dat nu wel het geval is komt allemaal dankzij linkbuilding. Ik kan zonder daarbij enige vorm van overdrijving tentoon te spreiden stellen dat wij optimaal hebben mogen profiteren van dit principe. Wij merkten al heel snel dat onze bezoekersaantallen enorm toenamen. Zeg nou zelf, wie wordt hier heel diep van binnen nou niet heel erg blij van? Wij maken niet alleen muziek voor onszelf maar delen dit ook graag met u, met het publiek en met de rest van de wereld. Dat is, naar wij altijd zeggen, precies waar muziek voor is gemaakt en waarom wij er zo van genieten.

Enkel lof voor Webton

Tot slot willen we graag nog het een en ander vermelden over hoe wij de samenwerking met Webton hebben ervaren. Zoals wij in het begin al aangaven zijn wij niet van gisteren maar wanneer het ging om de modernste technieken en zeker wanneer het ging om internetzaken en dergelijke, wij duidelijk de hulp van een specialist nodig hadden om zoden aan de dijk te kunnen zetten. Het begon dus meteen al met de term ‘linkbuilding’ waar wij nog nooit van gehoord hadden. Hoe hadden wij ooit moeten weten dat linkbuilding het sleutelwoord tot succes zou vormen? Gelukkig maar dat wij op de geneugten werden gewezen die linkbuilding ons zou kunnen gaan opleveren. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dat wij niet alleen heel tevreden zijn over de service die wij hebben mogen ontvangen, wij weten inmiddels ook een hele hoop over linkbuilding. Wij zijn nu de trotse bezitters van een prachtige webpagina en dankzij linkbuilding trekt deze ook een hoop bezoekers aan. Dit heeft uiteraard ook zijn uitwerking op ons koor. Wij hebben in de afgelopen maanden een enorme stijging kunnen waarnemen in het aantal boekingen, wij hebben het gewoon druk en hebben laatst zelfs concerten moeten afzeggen omdat we het veel te druk hadden. Dit hadden we een aantal maanden geleden nooit en te nimmer durven dromen, dan waren we blij met iedere opdracht die we met veel pijn en moeite wisten binnen te slepen. Kortom:

Dus kortgezegd, wij zijn absoluut zeer tevreden!

{ Comments are closed! }