Outlook 365

Voor bedrijven is het van groot belang dat er mensen zijn die op de hoogte zijn van de allernieuwste software. De kans is groot, zeker als het om kantoorbanen gaat zoals overheidsbanen, juristen, archivarissen en ga zo maar door, dat een flink gedeelte van al het werk plaatsvindt vanachter een computer. Microsoft doet zijn best om zijn software up to date te houden en om de zo veel jaar komt er dan ook een nieuwe versie van bijvoorbeeld outlook uit. Tegenwoordig zijn we bij outlook 365 beland. Een jaar heeft 365 en Outlook 365 heet dan ook zo omdat we het programma en deze software 365 kunnen of dienen te gebruiken. Tenzij het een schrikkeljaar is, dan is er immers een dag bijgekomen. Dat komt omdat de Aarde niet 365 dagen doet om een rondje te draaien om de zon. Dit is ongeveer 365 dagen en een vierde. Tel die kwarten bij elkaar op en je komt to een extra dag. Om de kalender hiervoor passend te maken heeft men een schrikkeljaar geïntroduceerd en dat betekent dat we om de vier jaar een extra dag in onze kalender hebben. Zoals u ongetwijfeld keurig geleerd hebt op de basisschool valt deze dag 29 februari. De volgende schrikkeldag zal vallen in het jaar 2016 dus de kans is aannemelijk dat Microsoft dan alweer een ander softwareprogramma op de markt heeft gebracht en is outlook 365 alweer verleden tijd. Dit is echter nu nog lang niet aan de orde en daarom is het, zoals we daarnet al zeiden, belangrijk dat u en uw personeel geschoold worden in de omgang van outlook 365. Op zich is het niet een heel erg moeilijk programma. Het bestaat overigens uit verschillende onderdelen zoals in het vervolg van de tekst zal blijken, maar voor het gemak omschrijven we het als outlook 365. Dit is trouwens de opvolger van het de voorloper genaamd: BPOS

Leer omgaan met outlook 365

Er zijn talloze cursussen waarbij u leert omgaan met outlook 365 maar er kan er maar een de beste en voordeligste zijn. Dit is zonder enige twijfel in Nederland: it2it.nl. Wij bieden niet alleen cursussen in outlook 365 aan, er is nog veel meer moois te vinden als u ons eens vereert met een bezoekje. Wilt u in ieder geval outlook 365 op uw systeem? Dan laat u dit toch aan ons professionele team over om dit te realiseren. Dan bent u nadien verzekerd van de meest moderne snufjes op het gebied van de IT. waar u zoal aan moet denken? Kijk maar eens naar de inhoud van het standaardpakket van outlook 365 en laat u overdonderen door deze uitgebreide hoeveelheid aan opties.

  • Allereerst komt u in het bezit van de allerlaatste emailapplicatie. Het oude vertrouwde outlook heeft een nieuwe lay-out gekregen met tal van nieuwe functies. Het draait op de allerlaatste versie van Microsoft Exchange Server, dat is uit 2010.
  • Uiteraard mag SharePoint niet ontbreken in het pakket. Wederom de nieuwste versie, vers uit de oven van Microsoft. Hiermee kunt u een intranet server opbouwen waardoor alle werknemers beschikken over een intranet. En dat maakt het gemakkelijk om gegevens met elkaar uit te wisselen zonder dat dit van buitenaf bekeken kan worden. wel zo veilig toch? En dat is nog lang niet alles wat een intranet kan bieden. Communicatief gezien is dit de makkelijkste manier om taken te verdelen, afspraken te maken en ga zo maar door.
  • En ten slotte bevat outlook 365 het office pakket. Geen enkel bedrijf kan nog zonder Word, Excel, PowerPoint en Acces. Deze software is niet meer weg te denken uit onze cultuur, zelfs onze kinderen worden er mee grootgebracht, dat moge duidelijk zijn.

U leest het, outlook 365 heeft enorm veel te bieden dus ga met ons in zee en wij zorgen ervoor dat u binnen enkele dagen over deze geniale software kunt beschikken. Het zal uw werk een stuk aangenamer maken.

Neem gerust eens contact met ons op

Wilt u graag nog meer weten over outlook 365? Dan is dat heus geen enkel probleem. Op onze  site vindt u vele manieren om met ons in contact te komen, wij leggen graag alle verschillende manieren uit waarop u outlook 365 kunt gaan gebruiken. U kunt direct het contactformulier invullen, dat is uitermate eenvoudig. Voor al uw prangende vragen kunt u op die manier bij ons terecht maar u kunt ook direct overgaan tot het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Als u akkoord bent gegaan met deze offerte, dan pas plannen wij in dat we outlook 365 bij u gaan installeren. U betaalt dus nooit te veel bij ons, maar dat is toch ook logisch, u bent toch zeker geen dief van uw eigen portemonnee? Overigens kunt u ons ook gaan bellen of mailen en mocht u in de buurt van ons kantoor in Hengelo zijn, dan bent u altijd welkom om eens naar binnen te wippen voor een gratis adviesgesprek. De koffie staat al klaar. Bij wijze van spreke, we zullen u heus geen oude koffie voorschotelen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor outlook 365, we hebben een heel rijk overzicht op onze site waar u uw keuze kunt maken van de verscheidene taken die we voor u kunnen verrichten. Bij ons werken alleen mensen die al jaren in dit vak actief zijn en de laatste ontwikkelingen op IT gebied op de voet volgen. Wacht dus niet langer! http://www.it2it.nl/outlook-365/

{ Comments are closed! }