Professioneel een website laten maken

Wilt u graag een website laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van Webton hebben al sinds 1999 ervaring met het ontwerpen, maken en onderhouden van websites. Ons kantoor staat in Hengelo en het is ook in deze regio dat wij de meeste klanten hebben, vooral in het midden kleinbedrijf. Maar ook in andere provincies hebben wij al goede resultaten weten te boeken, en wij zijn dus actief in heel Nederland. Een website laten maken kunt u om verschillende redenen laten doen. Wellicht heeft u net een nieuw bedrijf opgericht, en heeft u de website nodig om aan de broodnodige bekendheid te komen, en wilt u met deze site gevonden worden door uw klanten. Maar een website laten maken kan ook anders zijn: wellicht heeft u al een site maar bent u er niet tevreden over en wilt u het ontwerp veranderen. Het kan ook zijn dat u slechts kleine aanpassingen wilt laten doen. Dat is bij ons allemaal mogelijk! Veel klanten voor u besloten al dat een website laten maken door ons een goede optie is, en zoals u aan hun reacties kunt zien hebben wij ze niet teleurgesteld! Wij krijgen gemiddeld een 9,5 op onze beoordelingen van onze klanten, zoals u terug kunt zien op onze site. Als dat u nog niet overtuigt, kijk dan vooral eens rond in ons portfolio, waarin u een aantal van de resultaten kunt zien van de opdrachtgevers die hebben besloten het website laten maken aan ons uit te besteden. Als u daarna nog twijfelt of vragen heeft over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, dan kunt u natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een website laten maken is natuurlijk niet niks, dus neem vooral uw tijd! En als u zich afvraagt, ‘een website laten maken, hoe gaat dat bij Webton in zijn werk?’, wij leggen het hieronder aan u uit!

Een website laten maken: persoonlijk en professioneel

Wij geloven dat een website laten maken zowel op een professionele als op een persoonlijke manier mogelijk is, en zelfs dat deze twee waarden elkaar versterken. Wij werken graag persoonlijk, omdat wij dan het beste weten wat klanten van ons verwachten en willen, en wij kunnen ze daarbij alleen helpen als we ze persoonlijk benaderen en precies weten wat onze klanten willen. Daarbij werken wij professioneel: dat wil zeggen dat wij onze afspraken nakomen, snel reageren op vragen en vakwerk afleveren. Een website laten maken gebeurt bij ons via een vast aantal stappen:

  • Stap 1: oriëntatie
  • Stap 2: ontwerp
  • Stap 3: uitvoering

In stap 1 kijken wij samen met de klant naar diens wensen. Wat voor ideeën heeft hij of zij over het ontwerp, en wat voor doel moet de site krijgen? Wij maken met behulp van een checklist een inventarisatie van uw wensen. Wij geven vervolgens aan wat de mogelijkheden zijn en wat de oplossingen zijn voor eventuele problemen, en zenden daarbij een offerte. Wanneer akkoord is gegaan met de offerte beginnen we aan stap twee: het ontwerp van de site. Een website laten maken kan alleen wanneer er een plan is over hoe die site eruit moet zien, en over welke functionaliteiten deze moet beschikken. Als klant bent u altijd betrokken in dit proces, en wij gaan pas over tot stap drie wanneer u tevreden bent met het ontwerp. Vervolgens begint het echte werk van een website laten maken: het ‘bouwen’, ofwel het programmeren en ontwerpen. Wanneer wij dit doen ‘parkeren’ we de site die in opbouw is op een plek waarbij alleen wij en u als opdrachtgever toegang krijgen tot deze plek. Zo heeft u inzage in de voortgang, en mochten er onverhoopt toch nog aanpassingen nodig zijn, dan kunt u dat meteen aangeven. Wij kunnen dit proces snel en effectief uitvoeren, omdat het ontwerpteam en het uitvoerteam in hetzelfde gebouw zitten: overleg met collega’s is dus altijd mogelijk en bovendien erg gemakkelijk, wat de snelheid en de effectiviteit van het maakproces ten goede komt.

01

U heeft uw website. En dan?

Wanneer het proces klaar is en u tevreden bent met het eindproduct gaat de site in de lucht. U kunt dan zelf besluiten wat u er daarna mee wilt doen. Wij kunnen voor u voor content zorgen in de vorm van foto’s en teksten. Dit kunt u echter ook zelf doen. Wij werken met CMS, ofwel Content Management System. Door dit systeem is het voor de eigenaar van de website erg eenvoudig om zelf de inhoud van de site aan te passen. U kunt dus desgewenst uw eigen content plaatsen, en dus uw eigen teksten aanpassen of nieuwe foto’s uploaden, zonder dat u daarbij de hulp nodig heeft van een webbouwer. Wanneer u tijdens dit proces tegen problemen aanloopt of er vragen over heeft, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw vraag, meestal binnen een dag. Een website laten bouwen kan dus erg eenvoudig zijn! Om u verder tegemoet te komen bieden wij verschillende pakketten aan met verschillende mogelijkheden. Weet dat u gemiddeld al voor zo’n €1800,- bij ons een website laten bouwen kunt! De uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van uw eisen en wensen. Zoals wij al eerder zeiden, het is altijd mogelijk vrijblijvend een offerte aan te vragen. Op onze site vindt u meer informatie over onze mogelijkheden, en ons digitale portfolio. Hopelijk tot ziens!

{ Comments are closed! }